Meer

Bedankt voor het vertrouwen!

Dinsdagavond 12 november werd tijdens een drukbezochte bijeenkomst in café Storing de uitslag van de lijsttrekkersverkiezing van de PvdA Haarlem bekend gemaakt. Ik vind het een grote eer dat een meerderheid van de leden mij heeft gekozen als hun lijsttrekker. Ik bedank iedereen die op mij heeft gestemd of heeft geholpen bij mijn campagne voor hun steun. En vooral bedank ik Moussa Aynan voor de mooie en sportieve strijd.

Ik kijk met veel plezier terug op een mooie campagne, waarbij Moussa en ik met veel respect voor elkaar het debat zijn aangegaan. Daar bedank ik Moussa voor. Hij was een opponent van formaat en heeft een geweldige campagne gevoerd. Samen hebben we laten zien dat de PvdA een moderne, open en democratische partij is.

bedankt

De komende maanden worden niet makkelijk. De PvdA staat er in de peilingen niet goed voor en onze boodschap zal niet makkelijk zijn, want komende jaren moet de gemeente het met minder geld doen. Maar tegelijkertijd zijn deze verkiezingen misschien wel belangrijker dan ooit. Juist in financieel krappe tijden doet het ertoe welke keuzes je maakt. De PvdA kiest ervoor mensen die het al moeilijk hebben te ontzien en te blijven investeren in een sterke economie, meer werkgelegenheid en leefbare en veilige wijken. Bovendien krijgt de gemeente nieuwe taken op het gebied van jeugdzorg, werk en inkomen en zorg. De PvdA maakt daarbij echt andere keuzes dan bijvoorbeeld VVD en D66. Een sterke PvdA kan het verschil maken.

Dus aan de slag! Ik heb ontzettend veel zin in de campagne de komende maanden. Die voer ik natuurlijk niet alleen, maar samen met alle andere Haarlemse PvdA’ers. Samen gaan we met zoveel mogelijk Haarlemmers in gesprek over het solidaire, ongedeelde en sterke Haarlem dat ons voor ogen staat en waaraan wij komende jaren samen met de Haarlemmers willen bouwen.

4 reacties op Bedankt voor het vertrouwen!

 1. Alwin 13 november 2013 at 07:20 #

  WOW! Gefeliciteerd, Jeroen! Heel erg verdiend

 2. Sophie Hermsen 13 november 2013 at 08:27 #

  Gefeliciteerd!

 3. Udo 13 november 2013 at 10:03 #

  Gefeliciteerd, Jeroen. Veel succes!

 4. Jan 13 november 2013 at 18:02 #

  Van Harte Gefeliciteerd Jeroen!

Geef een reactie