Meer

Ons team voor een sterker en socialer Haarlem

Dinsdag heeft de PvdA de concept-kandidatenlijst voor de verkiezingen van 19 maart gepresenteerd. Ik ben trots op ons team voor een sterker en socialer Haarlem, dat ik bij de verkiezingen mag aanvoeren. De top-5 wordt verder gevormd door Marceline Schopman, Moussa Aynan en Artie Ramsodit en nieuwkomer Diana van Loenen. Joyce Langenacker en Jan Nieuwenburg zijn kandidaat-wethouder.

De kandidaatstellingscommissie heeft gezocht naar kwaliteit en diversiteit. Dat is met deze lijst gelukt. Het is een mooie afspiegeling van de stad en de partij. Naast ervaring is er ook plek voor vernieuwing. En het is een divers team van vrouwen en mannen met verschillende achtergronden, leeftijden en expertises. Ik ben trots op al deze mensen die zich de komende vier jaar voor Haarlem willen inzetten.

MarcelineMoussa 2ArtieDiana

Samen gaan we werken aan een sterker en socialer Haarlem. Een Haarlem waar jong en oud een baan heeft voor een fatsoenlijk salaris. Een Haarlem waar iedereen kan rekenen op goede zorg en het beste onderwijs. En een Haarlem waar iedereen woont in een prettige en veilige buurt. Het zijn krappe tijden, dus het wordt niet makkelijk. Uw stem bepaalt of we het samen doen of dat het ieder voor zich is.

Zaterdag 30 november gaan de PvdA-kandidaten voor het eerst samen de wijken in. ’s Middags gaan we langs de deuren in het Rozenprieel en delen we rozen uit in de binnenstad. De kandidatenlijst wordt dinsdag 10 december vastgesteld door de ledenvergadering van de PvdA. Leden kunnen dan nog wijzigingen aanbrengen in de lijst.

Bekijk hier de complete concept-kandidatenlijst.

Nog geen reacties.

Geef een reactie