Meer

PvdA in de buurt

Elke week is de PvdA in de buurt. Elke zaterdag gaan we met een grote groep kandidaten en vrijwilligers in een andere wijk van deur tot deur, om te horen wat Haarlemmers van hun buurt vinden. Afgelopen vier weken waren we in het Rozenprieel, Meerwijk, Delftwijk en Parkwijk.

Politiek is veel meer dan wat er in het stadhuis gebeurt. Daarom vind ik het zo belangrijk om ook in de buurten aanwezig te zijn, in gesprek met de Haarlemmers. Dan hoor je pas echt wat mensen bezig houdt. De meeste mensen zijn positief over hun wijk en wonen fijn in Haarlem. Maar ze maken zich ook zorgen, bijvoorbeeld over hun baan, de veiligheid in hun buurt en of we nog wel voldoende naar elkaar omkijken. Daar wil de PvdA zich ook de komende vier jaar in de raad voor inzetten. Voor een sterke en sociale stad, met veilige en leefbare buurten. Voor een Haarlem dat werkt.

collaga

Ook na de kerst gaan we weer elke week de buurt in, te beginnen op 11 januari in Europawijk. Dat kan natuurlijk alleen met de hulp en inzet van tientallen vrijwilligers. Bedankt voor jullie hulp, ik ben trots op jullie!

Wil je ook een keer mee? Meld je aan! Ben je nog niet eerder mee geweest? Geen enkel probleem. Vooraf krijg je een korte introductie en je gaat altijd met iemand mee die dit vaker heeft gedaan! Neem voor meer informatie contact op met Tessa – 06-53768891 – tvddolder@gmail.com. Of kijk op http://haarlem.pvda.nl/doe-mee.

Nog geen reacties.

Geef een reactie