Meer

Een heel gelukkig 2014

Ik wens alle bezoekers van mijn website en iedereen die mij volgt via Twitter, Facebook of LinkedIn een heel gelukkig 2014! Hopelijk wordt 2014 een heel mooi jaar voor ieder persoonlijk. En natuurlijk hoop ik dat het ook voor Haarlem een prachtig jaar wordt, waarin de economie weer wat aantrekt en we wat vaker naar elkaar omkijken.

Nieuwjaarskaart

2014 wordt voor de PvdA een belangrijk jaar. Op 19 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad, op 22 mei voor het Europees Parlement. De gemeenteraadsverkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit. We staan op een tweesprong: blijven we het samen doen, of wordt het ieder voor zich? De PvdA kiest voor een Haarlem dat werkt. Dat is een sterke stad, waar jong en oud een goede baan vinden. Dat is een sociale stad, waar iedereen recht heeft op een goede toekomst. En dat is een leefbare en veilige stad, waar je in elke buurt prettig woont.

Graag vertel ik je hier meer over. Daarom nodig ik je van harte uit voor de nieuwjaarsborrel van de PvdA Haarlem, zaterdag 12 januari vanaf 16.00 uur in de Toneelschuur. Ook Marleen Barth (fractievoorzitter PvdA in de Eerste Kamer) is aanwezig en zal een speech houden. Samen heffen we daarna het glas op een sterk en sociaal 2014. Kijk hier voor meer informatie.

Nog geen reacties.

Geef een reactie