Meer

Met Diederik Samsom langs de deuren in Schalkwijk

Elke week gaat de PvdA in een andere Haarlemse wijk langs de deuren, in gesprek met bewoners over hun wijk en hun stad. Maandag 13 januari sloot onze landelijke voorman Diederik Samsom bij ons aan. Samen met hem belde ik aan bij bewoners van Boerhaavewijk. Daarna gingen we tijdens een kleine bijeenkomst in koffiehuis Nazar in gesprek met Haarlemmers.

Diederik Haarlem 3

Politiek is veel meer dan wat er in het stadhuis of in de Tweede Kamer gebeurt. Daarom vind ik het zo belangrijk om ook in de buurten aanwezig te zijn, in gesprek met de Haarlemmers. Dan hoor je pas echt wat mensen bezig houdt. De meeste mensen zijn positief over hun wijk en wonen fijn in Haarlem. Maar ze maken zich ook zorgen, bijvoorbeeld over hun baan, de veiligheid in hun buurt en of we nog wel voldoende naar elkaar omkijken. Daar maakt de PvdA zich hard voor in Haarlem. Voor een sterke en sociale stad, met veilige en leefbare buurten. Voor een Haarlem dat werkt.

Diederik Haarlem 4

Aansluitend was er een kleine openbare bijeenkomst in Nazar, een broodjeszaak bij winkelcentrum Schalkwijk. Hier sprak Samsom met mensen die actief zijn in Schalkwijk, zoals leden van de wijkraden, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Daar benadrukte Samsom het belang van de verkiezingen van 19 maart.

Diederik Haarlem 6

Samsom: “Twee zaken die mensen het meest raken, werk en zorg, gaan binnenkort naar de gemeente. Het maakt dan groot verschil wie er in het stadhuis aan het roer staat. Of dat een partij is die pal staat voor meer banen en goede zorg in de buurt, of een partij die het geld liever uitgeeft aan asfalt of lantaarnpalen. Als u kiest voor een sterker en socialer Haarlem, dan bent u bij de PvdA aan het juiste adres.”

Diederik Haarlem 7

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van de PvdA Haarlem.

Nog geen reacties.

Geef een reactie