Meer

PvdA presenteert magazine Haarlem ‘14

Speciaal voor de verkiezingen van 19 maart geeft de PvdA in Haarlem een eenmalig magazine uit: ‘Haarlem ‘14’. Een magazine voor alle Haarlemmers, waarin we vertellen over onze plannen en waarin betrokken Haarlemmers aan het woord komen over hun stad. We zullen in Haarlem 30.000 exemplaren van het magazine verspreiden.

In het magazine leert u de Haarlemse PvdA-lijsttrekker Jeroen Fritz beter kennen en vertellen andere kandidaten over hun drijfveren. Maar ook komt de kersverse Haarlemse schrijver Joost Zwagerman aan het woord over de stad die voor hem een nieuw begin betekende. Sascha Baggerman, voorzitter van Bevrijdingspop, vertelt waarom Haarlem een echte Popstad is. De Haarlemse cabaretier Erik van Muiswinkel interviewt Diederik Samsom. En u kunt lezen over hoe in Venlo de zorg dichtbij mensen wordt georganiseerd, een voorbeeld voor Haarlem.

PvdA-lijsttrekker Jeroen Fritz: “Onze slogan is ‘Voor een Haarlem dat werkt’. In dit magazine laten we zien wat we daar precies mee bedoelen. Hoe we zorgen voor meer banen en bouwen aan de economie van de toekomst. Hoe we de zorg in de buurt organiseren, met meer wijkverpleegkundigen en thuiszorg zonder stopwatch. En hoe we samen met de Haarlemmers onze wijken leefbaar en veilig willen houden. Nu eens niet op de traditionele saaie manier, maar laagdrempelig en leuk om te lezen.”

Het magazine wordt komende weken bezorgd in een groot aantal Haarlemse wijken. Ook is het af te halen bij de PvdA-kramen op verschillende markten. En u kunt het online lezen  via onderstaande link:

Magazine

Nog geen reacties.

Geef een reactie