Meer

Roodtrip: 10.000 gesprekken tijdens laatste honderd uur

De PvdA gaat de laatste honderd uur voor de verkiezingen de hele dag langs de deuren in Haarlemse wijken. De PvdA wil tijdens de zogenaamde ‘Roodtrip’ tenminste 10.000 Haarlemmers persoonlijk spreken. Een dergelijke intensieve slotcampagne is nog nooit eerder vertoond in Haarlem.

De Roodtrip wordt zaterdagavond afgetrapt op de Grote Markt. De PvdA deelt ’s avonds rozen uit aan het uitgaanspubliek. De volgende vier dagen gaan tientallen kandidaten en vrijwilligers van de PvdA van 9.00 tot 21.00 uur van deur tot deur in meer dan tien Haarlemse wijken, om Haarlemmers te vragen te gaan stemmen. Zo is de PvdA zondag in de Amsterdamse Buurten, maandag in Haarlem-Noord en dinsdag en woensdag in onder meer Haarlem-Oost en Schalkwijk. Ze gaan door tot de stembussen woensdag 19 maart om 21.00 uur sluiten.

Ons belangrijkste doel is dat zoveel mogelijk Haarlemmers gaan stemmen. Deze verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit. Het nieuwe gemeentebestuur krijgt immers veel nieuwe taken op het gebied van zorg en werk. Het maakt dus groot verschil wie het na 19 maart voor het zeggen krijgt. Is dat D66, volgens Kieskompas de meest rechtse partij van Haarlem, die vindt dat mensen die zorg nodig hebben het eerst maar zelf uit moeten zoeken? Of is dat de PvdA, die de rekening van de crisis eerlijk wil verdelen en werk wil maken van meer banen, goede zorg in de buurt en leefbare en veilige wijken? Elke stem kan het verschil maken!

Wij kunnen alle hulp goed gebruiken! Wil je dus een paar uurtjes meehelpen? Graag! Ben je nog niet eerder mee geweest? Geen enkel probleem. Vooraf krijg je een korte introductie en je gaat altijd met iemand mee die dit vaker heeft gedaan! Neem voor vragen of aanmelden contact op met Remy Wilshaus: 06-21155817 of r.wilshaus@gmail.com.

Nog geen reacties.

Geef een reactie