Meer

Vakantie: op reis door Maleisië en Thailand

Met een dubbel gevoel, na de verschrikkelijke vliegramp met de vlucht van Malaysia Airlines gisteren, stap ik vanmiddag in het vliegtuig voor een reis naar Maleisië. Komende vier weken maak ik een reis door achtereenvolgens Singapore, Zuid-Thailand en Maleisië. Een bijzondere reis langs wereldsteden als Singapore, Bangkok en Kuala Lumpur, maar ook langs tropische Thaise en Maleisische eilandjes en het regenwoud van Borneo.

De eerste twee bestemmingen van mijn reis (Singapore en Bangkok) heb ik beide al twee keer eerder bezocht. Maar daarna staan er nieuwe dingen op het programma. Vanuit Bangkok reis ik verder naar de Thaise eilanden Koh Tao en Koh Phangan. Daarna steek ik de grens over naar Maleisië, waar ik het grootste deel van mijn vakantie zal doorbrengen. Ik wil onder meer de steden Kuala Lumpur, Melaka en Georgetown (Penang) bezoeken. Ook ga ik naar het regenwoud van Sabah, op het Maleisische deel van Borneo. Waarschijnlijk sluit ik mijn reis af op de tropische Perhentian eilanden.

Net als andere jaren zal ik op deze website een blog bijhouden. Ook zal ik regelmatig foto’s posten via Twitter en Facebook. De komende weken dus even geen politiek op deze website, dat komt vanaf half augustus weer.

Nog geen reacties.

Geef een reactie