Meer

NRC Handelsblad: Raad de juiste partij

Op de achterpagina van het NRC Handelsblad stonden acht foto’s van jonge kandidaat-raadsleden uit Haarlem. Opdracht: raad de juiste partij.

NRC Handelsblad, 6 maart 2006

 

Raad de juiste partij

De Achterpagina daagt u uit: hierboven staan foto’s van acht jonge Haarlemse aspirant gemeenteraadsleden. Zoek de kandidaten van VVD, CDA, PvdA, D66, GroenLinks, SP, ChristenUnie/SGP en Axielijst, een progressieve partij (uit de kraakbeweging ontstaan). Oplossing: onderaan de pagina.

 

1. DILIA LEITNER: “Ik vind dat ik er lief en niet onaardig uitzie op deze foto. Ik draag meestal kleurige kleding. Op die manier val ik op, want ik heb geen harde stem. Daarnaast denk ik dat ik betrouwbaar overkom.”

 

2. SJAAK VRUGT: “Ik heb mijn staart een poosje geleden afgeknipt. Na achttien jaar was ik die zat. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien, maar met een pak zie je mij niet z snel lopen. Het moet wel mezelf blijven.”

 

3. CHANTAL V.D. BERG: “Ik vind dat ik op deze foto een jonge uitstraling heb. Ik ben iemand die positief de wereld in kijkt. Ik kleed me niet te opvallend, ik draag juist veel zwart. Mijn stijl? Business casual.”

 

4. FRANK VISSER: “Ik vraag me af waarom ik deze trui droeg. Toch denk ik dat ik zelfverzekerd en serieus overkom. Ik zie er doorsnee uit. Ik zal niet snel een stropdas dragen, maar ooit zal ik er aan moeten geloven.”

 

5. SHARON GESTHUIZEN: “Ik vind dat ik erg braaf op de foto sta en dat ben ik helemaal niet. Ik kleed me meestal extravaganter. Ik draag kleurige kleding en ik zou zo een kort rokje aandoen. Het moet wel functioneel zijn.”

 

6. JEROEN FRITZ: “Ik sta was verkleumd en chagrijnig op de foto; het was ontzettend koud buiten. Ik besteed niet veel tijd aan mijn uiterlijk. Ik draag meestal een trui of een blouse. Ik kleed me meestal wel hipper dan op deze foto.”

 

7. ABIB AZANNAY: “Het lijkt net alsof ik die groene trui expres heb aangetrokken. Niet dus. Ik vind dat ik er charmant uitzie. Meestal draag ik pantalons of spijkerbroeken. Geen stropdas, want dan krijg ik het benauwd.”

 

8. DENISE EIKELENBOOM: “Uiterlijk is best belangrijk voor mij. Ik voel me lekker als ik er goed uitzie. Mijn kledingkeuze is divers, van spijkerbroeken tot mantelpakjes.”

Nog geen reacties.

Geef een reactie