Meer

Fractieweekend

Elk jaar houden wij met de Haarlemse PvdA-fractie een fractieweekend. Tijdens het fractieweekend bekijken we ons eigen functioneren, doen we aan teambuilding en maken we plannen voor het komende jaar. Vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus vond het laatste fractieweekend van deze raadsperiode plaats aan het strand van Wijk aan Zee.

Natuurlijk stond het fractieweekend dit keer vooral in het teken van de verkiezingen van 3 maart 2010: de campagne, het verkiezingsprogramma en welke dingen wij tot de verkiezingen nog in de gemeenteraad willen realiseren. Over dat soort strategische plannen moet je van tevoren niet teveel schrijven op een website als deze, jullie merken er als het goed is vanzelf iets van.

Duidelijk is in ieder geval dat het een spannend jaar gaat worden. Wij zullen als PvdA-fractie er alles aan doen zoveel mogelijk Haarlemmers ervan te overtuigen bij de verkiezingen opnieuw hun vertrouwen aan ons te geven. Ik zit na het fractieweekend in ieder geval weer vol nieuwe energie en goede ideeën voor het nieuwe politieke seizoen en de campagne.

Nog geen reacties.

Geef een reactie