Meer

Genomineerd voor Beste Webpoliticus

Leuk nieuws: ik ben genomineerd als Beste Webpoliticus van Nederland! Deze landelijke prijs wordt elk jaar uitgereikt. Dit jaar wordt de prijs in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen uitgereikt aan de lokale politicus die het beste gebruik maakt van internet. Eerdere winnaars waren Tweede Kamerleden Sabine Uitslag en Boris van der Ham en kandidaat voor het Europees Parlement Ivo Thijssen.

De jury geeft de volgende motivatie bij mijn nominatie: “Via www.jeroenfritz.nl krijg je als kiezer toegang tot alle onderwerpen waar Jeroen zich mee bezighoudt. Bovendien blogt en twittert hij actief mee. Hij is daarmee alom vertegenwoordigd op het web.”

Er wordt zowel een juryprijs als een publieksprijs uitgereikt. Tot 28 februari kan iedereen een stem uitbrengen op de genomineerde kandidaten voor de publieksprijs. Ik hoop natuurlijk dat je op mij stemt. Je kunt stemmen op http://www.bestewebpoliticus.nl. Op 1 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

4 reacties op Genomineerd voor Beste Webpoliticus

 1. Alwin 15 februari 2010 at 14:04 #

  Terecht dat je genomineerd bent. Ik ken geen enkele politicus die zo actief is op internet en zo benaderbaar voor mensen. Mijn stem heb je.

 2. Anoniem 15 februari 2010 at 17:53 #

  STEM D66
  !

 3. Sofie Hermsen 15 februari 2010 at 18:32 #

  Een terechte nominatie. En @Anoniem: natuurlijk stemmen wij geen D66, wij stemmen Jeroen Fritz! :-)

 4. Moussa Aynan 17 februari 2010 at 16:17 #

  Gefeliciteerd met je terechte nominatie. Ik hoop dat je de prijs binnen haalt.

Geef een reactie