Meer

In top-3 Beste Webpoliticus

Spannend: ik ben doorgedrongen tot de top-3 van de juryprijs voor Beste Webpoliticus van Nederland. Eerder werd al bekend dat ik ben genomineerd (zie een eerdere blog). De jury heeft de lijst van ruim veertig genomineerden nu teruggebracht naar een shortlist van drie. De andere kandidaten zijn Marc Rosier (VVD Zoetermeer) en Thierry Aartsen (VVD Breda).

Deze landelijke prijs wordt elk jaar uitgereikt. Dit jaar wordt de prijs in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen uitgereikt aan de lokale politicus die het beste gebruik maakt van internet. Eerdere winnaars waren Tweede Kamerleden Sabine Uitslag en Boris van der Ham en kandidaat voor het Europees Parlement Ivo Thijssen.

Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Tot zondag 28 februari kan iedereen een stem uitbrengen op de genomineerde kandidaten voor de publieksprijs op www.bestewebpoliticus.nl. Maandag 1 maart wordt de winnaar van zowel de juryprijs als de publieksprijs bekend gemaakt.

3 reacties op In top-3 Beste Webpoliticus

 1. Alwin 26 februari 2010 at 17:18 #

  Heel goed. Gefeliciteerd!

 2. Pieter Hoedeman 26 februari 2010 at 18:27 #

  Zeer terecht. Ik hoop dat je wint.

  Mvg, Pieter

 3. Roos 26 februari 2010 at 21:08 #

  Gefeliciteerd!

Geef een reactie