Meer

Dinsdag 2 maart: digitaal verkiezingsspreekuur

Heb je nog niet besloten op wie je woensdag 3 maart gaat stemmen? Of heb je nog laatste vragen aan mij over wat de PvdA precies wil? Dinsdag 2 maart houd ik tussen 20:00 en 22:00 uur een digitaal spreekuur via MSN en Twitter. Hier kun je terecht met al je last minute vragen.

Natuurlijk kun je al je vragen ook op andere momenten en via andere kanalen stellen, maar dinsdag ben ik tussen 20:00 en 22:00 uur in ieder geval live aanwezig. Je kunt je vragen dinsdag stellen op twitter via http://twitter.com/jeroenfritz. Reply dan naar @jeroenfritz. Je kunt je vragen ook stellen via MSN / Live Messenger. Voeg dan jeroenfritz@hotmail.com toe aan je messenger.

2 reacties op Dinsdag 2 maart: digitaal verkiezingsspreekuur

  1. Wouter Rutten 28 februari 2010 at 20:02 #

    Chapeau Jeroen! Goed initiatief!

  2. H Sloos 1 maart 2010 at 12:19 #

    Zojuist op de radio Hiep hiep, helemaal verdient

Geef een reactie