Meer

Haarlems Dagblad: Glazen Huis komt niet naar Haarlem

Het Glazen Huis van Serious Request komt in 2010 niet naar Haarlem. Het Haarlems Dagblad schrijft daar vrijdag 2 april over. In het artikel geef ook ik een reactie hierop. Inmiddels heb ik schriftelijke vragen hierover gesteld aan het College van B&W, waarin ik voorstel nu al te beginnen met een campagne om het Glazen Huis in 2011 hierheen te halen (zie een eerdere blog). Je kunt het artikel hier lezen.

Haarlems Dagblad, 2 april 2010:

Glazen Huis komt niet naar Haarlem

HAARLEM – Het Glazen Huis komt dit jaar niet naar Haarlem. De stad is afgevallen in de race om deze populaire en druk bezochte jaarlijkse actie van Radio 3FM.

Vier steden zijn er nu nog over: Leiden, Eindhoven, Nijmegen en Zwolle. Het radiostation kiest eind april welke stad de nieuwe locatie wordt voor de 3FM Serious Request, waarbij vanuit het Glazen Huis geld voor het Rode Kruis wordt ingezameld. Volgens een woordvoerder van de radiozender hadden de vier overgebleven steden goed uitgewerkte plannen ingeleverd.

PvdA-raadslid Jeroen Fritz wil dat de gemeente nu al begint met een campagne om het Glazen Huis in 2011 hierheen te halen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie