Meer

Vice-fractievoorzitter en portefeuille

De meeste taken binnen de nieuwe PvdA-fractie zijn inmiddels verdeeld. Maandag 7 april heeft de fractie mij benoemd tot vice-fractievoorzitter. Dat betekent dat ik fractievoorzitter Joyce Langenacker vervang als zij afwezig is en ik haar verder waar nodig bij zal staan bij het organiseren van een goed functionerende fractie. Ik ben blij met deze blijk van vertrouwen van de fractie en heb veel zin om samen met Joyce en de andere fractieleden te werken aan een succesvolle, zichtbare en gezellige PvdA-fractie de komende vier jaar.

Net als de afgelopen vier jaar blijf ik lid van de raadscommissie Ontwikkeling, de commissie die zich bezig houdt met bouwen, wonen, ruimtelijke ordening, economie en cultuur. Ik ga deze commissie samen doen met Artie Ramsodit. De onderwerpen op het gebied van bouwen, wonen en ruimtelijke ordening verdelen wij. Daarnaast is Artie woordvoerder economische zaken en ben ik woordvoerder cultuur en monumenten. Het onderwerp cultuur is vrij nieuw voor mij. Afgelopen periode heb ik deze portefeuille tijdelijk kort overgenomen, maar ik heb er veel zin in hier de komende vier jaar echt mee aan de slag te gaan.

Tenslotte hebben we in de fractie de verschillende wijken onderling verdeeld. Net als de afgelopen vier jaar heeft elke wijk een eigen aanspreekpunt binnen de PvdA-fractie. Ik ben de contactpersoon voor het centrum. Hier vallen de wijken Binnenstad, Stationsbuurt, Heiligenlanden-De Kamp, Vijfhoek, Rozenprieel, Burgwalbuurt en Scheepmakersdijk onder.

3 reacties op Vice-fractievoorzitter en portefeuille

  1. Sophie Hermsen 8 april 2010 at 13:42 #

    Gefeliciteerd met je verkiezing tot vice-fractievoorzitter! Maak er wat moois van.

  2. Harmen 8 april 2010 at 13:45 #

    Goed dat je ons buurtje blijft doen. Tot binnenkort.

  3. Alwin 8 april 2010 at 16:53 #

    Gefeliciteerd!

Geef een reactie