Meer

Fractieweekend

Elk jaar houden wij met de Haarlemse PvdA-fractie een fractieweekend, waar we plannen maken voor het komende jaar. Vrijdag 4 en zaterdag 5 juni vond het eerste fractieweekend met de nieuwe fractie plaats in Wijk aan Zee. Dit eerste weekend van een nieuwe raadsperiode stond natuurlijk vooral in het teken van elkaar beter leren kennen en teambuilding. Daarnaast bespraken we voor welke onderwerpen de PvdA zich het komende jaar extra gaat inzetten en op welke manier de PvdA-fractie naar buiten zichtbaar wil zijn.

Zaterdag was ook het afdelingsbestuur te gast. Met hen spraken wij over een betere inhoudelijke input voor de fractie vanuit de leden, bijvoorbeeld in de vorm van werkgroepen. Het bestuur heeft hier interessante en ambitieuze plannen voor. Als fractie willen wij dit graag ondersteunen, zodat meer leden van de PvdA betrokken raken bij het werk dat wij in de gemeenteraad doen.

Eén ding is in ieder geval duidelijk: ook deze periode hebben we weer een leuk team raadsleden, die allemaal heel veel zin hebben zich in te zetten voor een mooier en socialer Haarlem. Hopelijk gaat Haarlem daar het komend jaar al veel van merken via de plannen die we dit weekend hebben gemaakt. Wij gaan daar in ieder geval ons best voor doen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie