Meer

Initiatiefvoorstel jongerentoerisme aangenomen

Gisteren heeft de gemeenteraad in overgrote meerderheid ingestemd met het initiatiefvoorstel jongerentoerisme, dat ik samen met mijn fractiegenoten Helga Koper en Moussa Aynan heb ingediend. Dit is het eerste initiatiefvoorstel dat deze raadsperiode in de gemeenteraad is aangenomen. In het initiatiefvoorstel doen we voorstellen om Haarlem aantrekkelijker te maken voor jonge toeristen.

Om meer jongeren naar de stad te trekken moet er volgens ons initiatiefvoorstel een informatiepunt voor jonge reizigers komen, moet er een stadscamping bij de Veerplas worden aangelegd en zou er een budgethotel in de buurt van de binnenstad moeten komen. Het College van B&W heeft van de Raad de opdracht gekregen met deze voorstellen aan de slag te gaan. Het initiatiefvoorstel kreeg de steun van de gehele Raad, met uitzondering van Partij Spaarnestad.

Kijk hier voor meer informatie over het initiatiefvoorstel jongerentoerisme.

Eén reactie op Initiatiefvoorstel jongerentoerisme aangenomen

  1. Alwin 28 september 2007 at 11:49 #

    Gefeliciteerd!