Meer

Een heel gelukkig 2011!

Ik wens alle bezoekers van mijn website en iedereen die mij volgt via twitter, facebook, linkedin of hyves een heel gelukkig 2011. Het wordt een spannend jaar. In maart beslist Nederland tijdens de Provinciale Statenverkiezingen indirect over de toekomst van het rechtse kabinet: behalen zij een meerderheid in de Eerste Kamer of niet? Het is aan de PvdA om te laten zien dat het eerlijker en socialer kan, hopelijk steeds vaker ook in samenwerking met onze vrienden binnen andere progressieve partijen.

In de Haarlemse politiek zal het ook spannend worden. Dit jaar moet de precieze invulling van de bezuinigingen duidelijk worden, en daarbij zullen soms pijnlijke keuzes gemaakt moeten worden. Dat is niet leuk, maar wel noodzakelijk. Ook staan er komend jaar een aantal andere grote politieke discussies op de agenda. In de raadscommissie Ontwikkeling is dat bijvoorbeeld de nieuwe woonvisie. Blijven we bouwen aan voldoende sociale woningen en betaalbare woningen voor starters en ouderen? Ik ga me er in ieder geval voor inzetten.

De PvdA Haarlem houdt zondag 9 januari haar nieuwjaarsreceptie in de splinternieuwe Jopenkerk. Ik nodig je graag uit daarbij te zijn en samen het glas te heffen op een gelukkig, sociaal en eerlijk 2011. De receptie begint om 16:00 uur en vindt plaats in de Jopenkerk, Vestestraat 1 in Haarlem. Kijk hier voor meer informatie.

Nog geen reacties.

Geef een reactie