Meer

HRLM: Het beste, mooiste, leukste. HRLM heeft het!

Stadsglossy HRLM besteedt deze maand aandacht aan tal van prijzen, die Haarlem en Haarlemmers afgelopen jaar hebben gewonnen. Ook ik word hierin genoemd, omdat ik vorig jaar werd uitgeroepen tot Beste Lokale Webpoliticus (zie een eerdere blog). Lees hier het fragment uit het artikel waarin ik aan het woord kom over deze prijs.

HRLM, nummer 14, februari 2011:

Het beste, mooiste, leukste. HRLM heeft het!

Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine verkiezingen, zoals de zoektocht naar de beste groenteman, valt Haarlem regelmatig in de prijzen. HRLM dook in de trofee├źn en zette een aantal winnaars op een rijtje.

Beste Lokale Webpoliticus

Gemeenteraadslid Jeroen Fritz won in 2010 de prijs voor Beste Lokale Webpoliticus van Nederland. De PvdA’er is actief met zijn website en hij twittert. “Genomineerd zijn vond ik al een blijk van erkenning. Ik vind het belangrijk om als gemeenteraadslid ook van internet gebruik te maken en kennelijk doe ik dat op een leuke manier. Het lukt steeds beter om via internet input te krijgen, maar je moet daarnaast, vind ik, ook altijd nog mensen in real life spreken.”

Nog geen reacties.

Geef een reactie