Meer

Nazomermarkt in Parkwijk

Afgelopen weekend gingen PvdA-ers in het hele land de straat op om mensen naar hun mening te vragen over de bezuinigingen van het kabinet. De PvdA Haarlem deed dit samen met PvdA-kamerlid Jeroen Recourt tijdens de Nazomermarkt in Parkwijk.

De uitslag was duidelijk: de bezuinigingen van het kabinet moeten eerlijker. Van de 60 mensen die aan deze enquĂȘte meededen, was 90 procent negatief over de bezuinigingen van het kabinet. Zij vinden dat de lasten niet eerlijk worden verdeeld: hoge inkomens en banken worden teveel gespaard, terwijl lage en middeninkomens de rekening van de crisis betalen.

De PvdA vroeg de bezoekers van de Nazomermarkt ook wat zij vinden van hun eigen buurt. Veel mensen gaven aan dat zij merken dat de buurt erop vooruit gaat door investeringen van de gemeente de laatste jaren, maar er blijven dingen die beter kunnen. Als meest positieve punten werd genoemd dat het een rustige woonbuurt is, dat het een gezellige wijk is en dat er een goed winkelaanbod bestaat. Als punten die verbeterd kunnen worden werden de troep op straat, voorzieningen voor kinderen en overlast het meest genoemd.

Nog geen reacties.

Geef een reactie