Meer

Een heel gelukkig 2012!

Ik wens alle bezoekers van mijn website en iedereen die mij volgt via twitter, facebook, linkedin of hyves een heel gelukkig 2012! Hopelijk wordt 2012 een heel mooi jaar voor ieder persoonlijk en voor Nederland een wat socialer, toleranter en progressiever jaar dan het vorige. Het wordt ongetwijfeld weer een economisch lastig jaar, maar dat kunnen we makkelijk aan als we wat meer naast elkaar staan in plaats van tegenover elkaar, de kosten van de crisis wat eerlijker delen en kiezen voor vooruitgang in plaats van stilstand. Dat wordt de uitdaging voor 2012.

Ook in de Haarlemse politiek zal 2012 weer een spannend jaar worden. Kunnen we de bezuinigingen zo verdelen dat Haarlem ook in moeilijke tijden een sociale stad blijft? Kunnen we de dramatische bezuinigingen van het kabinet op werk, sociaal beleid, veiligheid en cultuur opvangen zonder dat ze het hart uit de Haarlemse samenleving slopen? Kunnen we ondanks de stagnerende woningmarkt blijven bouwen aan voldoende betaalbare woningen voor jong en oud? Ik ga me er in ieder geval ook het komende jaar weer voor inzetten.

De PvdA Haarlem houdt zondagĀ 8 januari haar nieuwjaarsreceptie in wijkcentrum Binnensteeds. Ik nodig je graag uit daarbij te zijn en samen het glas te heffen op een gelukkig, sociaal enĀ progressief 2011. De receptie begint om 16:00 uur en vindt plaats in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem. Kijk hier voor meer informatie.

2 reacties op Een heel gelukkig 2012!

  1. Alwin 2 januari 2012 at 11:56 #

    Een gelukkig 2012 gewenst, Jeroen.

  2. Hans 2 januari 2012 at 18:10 #

    Happy newyear!

Geef een reactie