Meer

Een nieuwe baan

Niet iedereen weet het, maar het raadslidmaatschap is een parttime functie. In Haarlem ben je er gemiddeld zo’n twintig uur per week mee bezig. Vrijwel alle raadsleden hebben daarnaast dan ook nog een andere baan. Afgelopen jaren werkte ik naast mijn raadslidmaatschap als inhoudelijk medewerker van de statenfractie van de PvdA Noord-Holland. Deze week heb ik deze baan, die ik de afgelopen jaren met veel plezier heb gedaan, verruild voor een nieuwe. Maandag 2 april ben ik aan de slag gegaan als ‘expert sociale media’ bij sector Communicatie van de provincie Noord-Holland.

In deze nieuwe baan mag ik de provincie adviseren over de inzet van sociale media, zowel intern als extern. Ik denk dat er voor overheden nog een wereld te winnen valt als het gaat om verstandig en interactief gebruik van sociale media als Twitter, Linkedin en Facebook. Ik heb er heel veel zin in daar in Noord-Holland een bijdrage aan te leveren.

Op deze website blijf ik overigens alleen bloggen over mijn werk als gemeenteraadslid. Over mijn werk als ambtenaar bij de provincie zul je, net als over mijn vorige baan, hier na deze blog verder weinig lezen. Ik vind het namelijk belangrijk om mijn politieke activiteiten en mijn werk duidelijk gescheiden te houden.

3 reacties op Een nieuwe baan

  1. Sophie Hermsen 5 april 2012 at 15:10 #

    Ook hier nog maar eens: gefeliciteerd en veel succes! :-)

  2. Ton 5 april 2012 at 15:11 #

    Een baan die helemaal bij je past. Gefeliciteerd!

  3. Alwin 7 april 2012 at 13:31 #

    Congratz!

Geef een reactie