Meer

PvdA-plan voor meer betaalbare woningen

Haarlem heeft een tekort aan betaalbare huur- en koopwoningen voor mensen met een inkomen tot 40.000 euro. De PvdA wil daar iets aan doen. Afgelopen half jaar heeft een werkgroep van PvdA-raadsleden en PvdA-leden daarom onder leiding van PvdA-raadslid Artie Ramsodit hard gewerkt aan een plan voor meer betaalbare woningen in Haarlem. Donderdag 26 april presenteerden wij dit plan aan de gemeenteraad met een filmpje.

 

De PvdA wil door mensen meer kansen te bieden om zelf een huis te bouwen niet alleen de bouwproductie weer op gang helpen, maar ook meer betaalbare huizen bouwen. Dat kan door meer vrije kavels beschikbaar te stellen, maar ook door mensen bijvoorbeeld de kans te geven samen een leegstaand pand op te knappen in eigen beheer. Het complete plan voor meer betaalbare woningen in Haarlem kun je hier vinden.

2 reacties op PvdA-plan voor meer betaalbare woningen

  1. Alwin 2 mei 2012 at 17:49 #

    Wat een mooi professioneel filmpje! En op het eerste gezicht een goed plan over een heel belangrijk onderwerp.

  2. M. El Aichi 2 mei 2012 at 18:36 #

    Ik ben zeer tevreden over het filmpje en vooral over de inhoud. mijn complimenten.

Geef een reactie