Meer

Terug. En nu… campagne!

Na een prachtige reis door Argentiniƫ en Braziliƫ ben ik inmiddels alweer een weekje terug in Nederland. Mijn eerste werkweek heb ik alweer achter de rug en komende week begint ook de Haarlemse politiek weer. Maar natuurlijk staan de eerste weken vooral in het teken van de campagne.

De PvdA Haarlem organiseert verschillende debatten. Zo was er dinsdag 28 augustus een debat over werk, met onder meer PvdA-voorzitter Hans Spekman. Komende week staan er nog debatten over ouder worden (dinsdag 4 september, kijk hier voor meer informatie) en Europa (zondag 9 september, kijk hier voor meer informatie) op het programma. Bij het laatste debat over Europa zal PvdA-lijstduwer Maarten van Rossem in debat gaan met Arend Jan Boekestijn van de VVD, dus dat belooft spektakel.

Maar natuurlijk is de PvdA ook op straat te vinden. Zo waren we gisteren met meer dan 25 campagnevrijwilligers aanwezig in Schalkwijk. We stonden met de PvdA-wagen bij het winkelcentrum en gingen de buurt in om rozen uit te delen. Mij vielen vooral de vele positieve reacties op, de PvdA zit duidelijk weer in de lift. Dat geeft veel energie voor de laatste campagneweken. Ik heb er zin in!

Nog geen reacties.

Geef een reactie