Meer

Klussen voor NLdoet

Elk jaar doet de PvdA Haarlem mee aan NLdoet, de grote vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Samen met acht andere raadsleden en vrijwilligers van de PvdA ging ik zaterdag 16 maart klussen bij scoutinggroep De Vliegende Pijl.

Klussen voor NLdoet

De PvdA vindt vrijwilligers belangrijk. Zij zijn het kloppend hart van tal van initiatieven in onze stad. Om zelf het goede voorbeeld te geven, doen wij elk jaar mee met NLdoet. Zo hielpen we eerder bij een kinderboerderij, een dagbestedingscentrum voor verstandelijk gehandicapten en een wijkvereniging.

Klussen voor NLdoet

Dit jaar hielpen we een ochtend bij het schuren en schilderen van het clubhuis van scoutinggroep De Vliegende Pijl aan de Verspronckweg in Haarlem. Deze vereniging telt ongeveer honderd leden. Naast de jeugdleden zijn er veel, veelal jonge, vrijwilligers actief. Een goed clubhuis is onontbeerlijk voor de activiteiten die deze vrijwilligers voor kinderen en jongeren organiseren. Met onze hulp staat het er ook de komende jaren weer keurig bij.

Eén reactie op Klussen voor NLdoet

  1. Alwin 18 maart 2013 at 18:54 #

    Goede actie!

Geef een reactie