Meer

Vakantie: op reis door India

India FlagTot en met 18 augustus is de Haarlemse gemeenteraad met zomerreces. Zoals eigenlijk elk jaar gebruik ik dit reces voor mijn andere grote passie naast de politiek: reizen. De komende vier weken ga ik backpacken door één van de meest kleurrijke en fascinerende landen ter wereld: India. Het wordt een bijzondere reis langs eeuwenoude monumenten en moderne wereldsteden, door woestijnen en tropische palmenbossen en langs tempels van meer dan tien verschillende religies.

Dit weekend vlieg ik via Londen naar Delhi, de hoofdstad van India. De eerste drie weken zal ik door Noord-India reizen, langs de wereldberoemde Taj Mahal, de forten, paleizen en tempels van Rajasthan en de heiligste stad voor hindoes Varanasi, gelegen aan de heilige Ganges. De laatste week breng ik door in Zuid-India: de wat meer relaxte tropische deelstad Kerala en India’s grootste stad Mumbai.

Net als andere jaren zal ik op deze website een blog bijhouden. Ook zal ik regelmatig foto’s posten via Twitter en Facebook. De komende weken dus even geen politiek op deze website, dat komt vanaf half augustus weer.

6 reacties op Vakantie: op reis door India

 1. Emma 19 juli 2013 at 15:52 #

  Goede reis, Jeroen!

 2. Laura Paaps 19 juli 2013 at 16:12 #

  Dat klinkt fantastisch. Veel plezier!

 3. Joost Dautzenberg 19 juli 2013 at 18:38 #

  Fijne vakantie!

 4. Alwin 19 juli 2013 at 18:53 #

  Heel veel plezier in India, ik verheug me op de blogs.

 5. Marianne 19 juli 2013 at 20:41 #

  Goede reis.

 6. ben fritz 8 augustus 2013 at 10:55 #

  jeroen , dat ziet er fantastisch uit. tot spoedig . ben

Geef een reactie