Meer

Marjan Zoon nieuwe fractievoorzitter

Maandag 19 januari hebben we als fractie een nieuwe fractievoorzitter gekozen: Marjan Zoon. Marjan volgt Stan Kaatee op, die 12 februari de gemeenteraad verlaat. Hij wordt raadsadviseur op het Kabinet van de Minister-President, een functie die niet gecombineerd kan worden met het raadslidmaatschap (zie een eerdere log).

Marjan Zoon

 

Marjan was al vice-voorzitter van onze fractie. Zij zal de fractie nu leiden tot de verkiezingen van maart 2010. Marjan heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor de volgende raadsperiode. Met Marjan hebben wij een prima nieuwe fractievoorzitter gekozen, met veel ervaring in de gemeenteraad. Ik zie uit naar een goede samenwerking met Marjan in haar nieuwe functie als fractievoorzitter.

Kijk hier voor meer info over de verkiezing van Marjan als nieuwe fractievoorzitter.

Eén reactie op Marjan Zoon nieuwe fractievoorzitter

  1. Eric Smit 14 april 2012 at 08:59 #

    Verzoekje aan Marjan om contact op te nemen ivm reünie
    Ciao Eric

Geef een reactie