Meer

Jonge journalistjes in Parkwijk

Zaterdag 28 september werden Moussa Aynan en ik geïnterviewd over onze kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Haarlem. Niet door de lokale krant of radio, maar door vijf jonge journalistjes uit Parkwijk. Deze kinderen tussen de 8 en 12 jaar maken voor Medialab een kinderkrant.

Medialab 1

Medialab Haarlem laat kinderen uit Parkwijk in workshops zelf radio maken, fotograferen, interviewen of een krant vorm geven. Eén van de activiteiten is het maken van een kinderkrant. Hiervoor wilden de kinderen graag de twee kandidaat-lijsttrekkers van de PvdA interviewen. Zij vroegen ons het hemd van het lijf over ons werk in de politiek, wat wij voor kinderen in Parkwijk willen bereiken en waarom kinderen PvdA zouden moeten stemmen. Erg leuk om te doen!

Medialab 2

Het was overigens het eerste interview waar de journalisten ons na afloop om een handtekening vroegen. Dat doen ze bij het Haarlems Dagblad nou nooit…

Nog geen reacties.

Geef een reactie