Meer

Drie debatten kandidaat-lijsttrekkers

De PvdA organiseert komende twee weken drie debatten tussen Moussa Aynan en mij als kandidaat-lijsttrekkers. Hier kunnen de leden en andere belangstellenden kennismaken met ons en zullen wij met elkaar in debat gaan. De aftrap vindt op 16 oktober plaats in het centrum, daarna volgen nog debatten in Schalkwijk en Haarlem-Noord:

  • Woensdag 16 oktober, 20:00-22:00 uur: Grandcafé Brinkmann, Grote Markt. Verslag
  • Vrijdag 18 oktober, 20:00-22:00 uur: wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98. Verslag
  • Dinsdag 22 oktober, 20:00-22:00 uur: jongerencentrum Delftwijk City, Jan Gijzenkade 305A

lijsttrekkers

Naast leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom de debatten bij te wonen. Dus wil je één of meerdere van deze debatten bijwonen, dan nodig ik je daar van harte voor uit. Kijk voor meer informatie op de website van de PvdA Haarlem.

De uitslag van de ledenraadpleging wordt vrijdagavond 8 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Dan zal de nieuw gekozen lijsttrekker ook zijn eerste speech geven. De locatie van deze bijeenkomst wordt later bekend gemaakt.

Eén reactie op Drie debatten kandidaat-lijsttrekkers

  1. Paul Tallema 15 oktober 2013 at 19:29 #

    Succes, Jeroen!

Geef een reactie